Så gör du lätt din slush med hjälp av en slushmugg

När det är sommar vill vi alltjämt ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara exakt det som gör att man får ny lust samt energi igen, men det är ju inte alltid som man har lust att gå till ett kafé med stor slush maskin därför att erhålla drycken. Istället så kan man skaffa en egen slush mugg som i grund och botten funkar mycket likt en slushmaskin.

fun

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du enbart har en slush mugg som är till för att mixa den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du icke krångliga slush recept. Det är bara att blanda ihop enligt instruktionerna och därpå ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på många sätt och vis. Du har ju full behärskning över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan således vara smart att ha åtskilliga slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man icke detta och lägger slushmuggen ned under infrysningen kan man ana att muggen icke funkar.

Så smakligt med bitar av frukt i och andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns ingenting som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det inte kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ner till rätt konsistens innan man blandar ihop med vatten och koncentrat.

Konsistensen är betydande och det är därför som flertal föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra mugg som är till för att framställa den finfördelade isen så kan man få likadan effekt samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det blott blir en mugg men det här kan också ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man förstås göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en förfriskning som gör sig bäst under sommaren. slush recept. Att få I sig något iskallt är nödvändigt därför att vi fortfarande ska fungera I värmen.