Kan kryddat kolsyrat vatten göra dej fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att inmundiga.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka korrekt, men de större människor anser möjligheten att dra i sej mugg eller bägare efter att mugg med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Flera folk vänder sig till mer dramatiska drycker, som kolsyrat vatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

sodavatten smakersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till och med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan orsaka uppsvälldhet och viktökning är totalt lätt falskt, så man man vara helt lugn och fortsätta inmundiga kryddad karboniserat bubbelvatten.


Kolsyra själv och smaksätt.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten alternativt läsk, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Dessutom kan kolsyragasen verka totalt tvärtom att du känner dej mätt fortare samt detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss leta efter den reella viktboven

Men medans kolsyrat mineralvatten i sej är helt ofarligt och eventuellt bra för din hälsa, dricker de större människor ej det i sin tvättad form.

Vanlig läsk innehar en avsevärd samt fruktansvärd mängd socker och kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per portion består av potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är några smaksatta drycker som är lite bättre, man behöver helt lätt själv kontrollera dryckens natriumhalt och typ av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla verklig samt rätt så bastant viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant av läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice består av lika mycket socker som dricka.

Man gillar att en burk Coca Cola har kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice innehåller nyttiga vitaminer samt mineraler som fattas helt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin alternativt äpple, alternativt en butelj Mer, får man i sej analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito innefattar för ett glas Oboy, bestående av kaffegrädde samt 4 teskedar chokladpulver.

Också i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck av märket Red Bull ger dig ej blott vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu vill dricka bubbelvatten för att njuta utav dess roliga, brusande konsistens kan det vara en färdigt hälsosam bruk att smaksätta det med sockerfria aromer – som ej bildar någon viktökning.