Gör slush med klassisk smak av Cola

Gör din Slush hemma!

Glassmaskiner har varit populära länge, och många av dagens glassmaskiner kan också producera fryst yoghurt, sorbet och slush. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att göra ordentligt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en ljuvligt god och uppfriskande smak avsedd särskilt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i samtliga olika typer av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan bäst jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i elegans med vanlig Coca-Cola, om ännu möjligen snäppet sötare. Varje flaska koncentrat innehåller 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat samt fem delar vatten.

En stor hit bland barnen

Få saker är så mumsiga och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika förträffligt att hantera i organiserad verksamhet som för enskilt nyttjande. Det finns några skilda varianter på namnet, somliga kallar denna isdryck för Slush Ice, andra vänder på det och kallar det Ice Slush, men bara Slush är även vanligt.

Det är en förfriskning bestående av krossad is och denna is är alltså smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men även olika frukt- och bärsmaker i likhet med glass, som jordgubbe, banan, apelsin och blåbär är omtyckt. Om man handlar en slush på ett ställe där det finns massor olika smaker att selektera bland kan man ofta be att få kombinera skilda smaker och får då även en flerfärgad slush – speciellt barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar underbart och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som vanligtvis serverar eller säljer slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken av en slush är livlig, på ett uppiggande vis. Det påminner en aning om läsk, men utan kolsyra, och kallare; Det är relativt likt saftis, men i mjukare, drickbar variant.

Fixa egen slush utan slushmaskin

Man kan producera egna slush i hemmet, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill investera i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas kontinuerligt. Vill man testa att producera en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är helt genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt tills mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att göra egen slush på detta sätt, men det fungerar alldeles briljant! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så fungerar det perfekt.

Vill du testa att åstadkomma egen slush hemma, eller driver du möjligtvis redan en rörelse som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att prova Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att köpa på www.allt-fraktfritt.se.

hur man gör slush

Aromhuset smaksätter Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare också med enorm framgång aromer åt kaffe, läsk, bordsvatten och vispgrädde. Flertalet av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har orsakat enorm efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att köpa på Gert Strand AB:s fraktfria webbplats allt-fraktfritt.se.