Vietnamesisk kanel ger snabbare muskeltillväxt

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är relativt typiskt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel bidrar till en liknande ökning i muskelmassa – fast utan farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och speciellt Saigonkanel, äger hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som folk har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen äger ytterligare egenskaper som främjar människors välbefinnande – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens förmåga att utvidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns många saker som man kan göra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att upprätta omfångsrika muskler, men samtliga medför de stora hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det ska ske på ett hälsosamt vis och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att ta emot energin som kommer in via mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin såsom muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad även kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den samtidigt fettdepåerna. Det finns få andra ämnen som samtidigt åstadkommer dessa resultat med tanke på att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) eller katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det sätt som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas inte allt för sällan ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av flera preventiva åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas även förbränningen av detsamma och i enlighet med vissa undersökningar kan riktigt kraftfull kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den bästa

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och finns i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För högst effekt utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp mot fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är oerhört utsökt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en hastig promenad på åtminstone en halvtimme och sedan en kraftig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att gynna ketos. bantning puberteten
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!