Vietnamesisk kanel främjar ketosen

Den som intar vietnamesisk kanel i kombination med dieter som exempelvis LCHF, Atkins alternativt Dukan har lättare att uppnå ett läge av ketos. Många har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet raskt och smidigt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inbegripa i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF och Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska minska sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av detta såklart, men personer mer målbilden att tappa fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas skapa egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen ökar fettförbränningen och man går snabbare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel ett par dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin kost, man äter å andra sidan ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara mödosamt, men det är för att kroppen måste ställa om sin yerba mate bantning
metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns människor som stryper sitt kolhydratintag och ändå inte tycks hamna i ketos, de testar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som kommer med ketos, men inget händer. Troligen beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är dåligt för kroppen på åtskilliga vis.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter bara någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och genomförde tester och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att fort försättas i ketos. Den består av ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi hittar i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är fulladdad med smak, färg och doft, och besitter många fantastiska egenskaper som gynnar kroppslig välbefinnande. Bortsett från att den är effektiv för att få lågkolhydratare att hamna i kraftig ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott åt viktnedgång i allmänhet då den höjer insulinkänsligheten och därmed likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – förmånlig för muskeluppbyggnad och därtill är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går alldeles utmärkt att substituera vanlig kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som ger kroppen en rejäl kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.