Kolsyrat vatten med söt och frisk smak av melon

Aromhuset erbjuder riktigt hälsosamma smakessenser som smakar friskt. De är lätta att mäta upp och kan blandas med varandra. Päron är en fruktig och söt smak som passar alla åldrar och som med fördel kan blandas med flera andra smaker ur utbudet.

kolsyrat vatten smakersodastreamsodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 olika smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framtagen med hjälp av naturliga aromer samt smakar precis som päron ska smaka. Inget socker eller kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför enormt bra för alla som försöker hålla en nyttig livsstil men samtidigt gärna vill berika sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig bra med andra smaker som Äpple alternativt Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets sortiment och allihopa kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt alla smakerna, rekommenderar 2 ml essens till varje liter vatten. Det är en rätt så mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan hitta färdigt i affärerna. Strand tyckte personligen att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan ofta är enormt svag, och menar att man med Aromhusets essenser har mycket större valmöjligheter. Dessutom slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 olika smakerna finns, frånsett Päron, allt från utpräglade barnsmaker såsom Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker såsom Melon och klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker och fruktsmaker som inte lämnar någon besviken.

Man doserar aromerna med essensflaskans kapsyl alternativt med avsedd doseringspipett. Det är enkelt att både dosera efter egna preferenser, samt att blanda olika smaker med varandra. Strand rekommenderar också att varsamt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – samt att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så sätt utvecklas smaken av Päron på bästa vis. Det går givetvis även bra att dosera precis innan intag.

Aromhusets essenser fungerar lika bra att använda till sitt hemkolsyrade vatten om man har en egen kolsyremaskin, men det går lika bra att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra personligen – både ekonomiskt samt ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. För tillfället hittar man dem samtliga på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa negativt, samtidigt vill vi inte skippa det som är smakligt, i synnerhet inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt och välkommet alternativ till samtliga sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!