Bättre resultat på styrketräningen med Saigonkanel

Skulle du bli nyfiken om du hittade en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är helt naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära besläktad med Kassiakanel som är den typ vi oftast finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. xtravaganza bantning.

Vietnamesisk kanel förhöjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och regelbundet intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna därför att kanelen förhöjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel samt diabetes och de flesta studier visar på att diabetiker gagnas av att äta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillsätta mindre insulin är vad som föreskrivits från start (det här måste dock alltid ske i samråd med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det handlar om styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag främjar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att spara energi ifall det finns ett pågående intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är dock inte bara för muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig likaså ha bra följd för de som vill förbränna fett. Generellt går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa fantastiska förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i förbindelse med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare från fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill tappa i kroppsfett och samtidigt stegra i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Flera stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och speciellt Saigonkanel, skänker en lång rad andra vinster, utöver sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion medföra leverproblem, men en uppmätning på 2-4 gram per dag ger enbart positiva effekter för hälsan samt formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om alldaglig lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, uppenbara skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både doft och smak, så mindre dos behövs för att åstadkomma samma smaknivå. Det gör att det lite högre priset på Saigonkanel kontra ordinär kanel enkelt motiveras, i synnerhet med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs via Gert Strand AB är av bästa sort – och jämt färsk. Du finner Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.