Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har nyligen lanserat en ny smak till sitt sortiment av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt bananfärgad och smaken distinkt banan, absolut de kvaliteer man söker i en smak- samt färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis garnera tårtor samt bakelser med den, det går fullständig bra att hälla aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är också väldigt bra att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan tillsammans med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste efterrätt, utan en enda kalori alternativt kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde samt fika fortsätter att vara helt fria från både kolhydrater samt kalorier. Detta gör de där väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men oxå folk i allmänhet. Människor som lider av sockersjuka, små barn som inte bör vänja sig vi socker och alla de som av olika anledningar försöker skära ner på socker, kalorier och kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, samt alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset också en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron samt pepparmint. Framgångarna med tidigare smaker har varit enorma samt efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset och vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com samt aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter i enlighet med en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins alternativt Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är lätt att tråkas ut av att blott förtära kött, sallader och naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man mixa i vispgrädde samt äta som det är, istället för en godis när suget på något mysigt samt gott kommer tassa. I yoghurt är den lika aptitlig samt alldenstund den tål både värme och köld kan man använda den i bakverk, frostings, hemmagjord glass samt frozen yoghurt. Blott fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man lägga ihop det så fungerar både Stevia och Sucralose bra. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge speciell besk eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns nuförtiden också med i Aromhusets sortiment, både lättsockrade och sockerfria för att passa allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda och riktigt goda, du kommer aldrig ämna köpa avklarad läsk åter!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att använda på födelsedagstårtor, i bakning samt övrigt. Barn älskar de intensiva färgerna samt de mjuka smakerna, särskilt banan, melon och jordgubbe är barnens favoriter. vispa 36 grädde

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en fröjd för ögat, smaklökarna samt hälsan!