Ska man processa gräset med ejektorflaska eller spridarbom?

För somliga så är arbetet i trädgården ett rent nöje medan andra ser det som ett nödvändigt ont. Oavsett om man är i trädgården därför att man vill eller därför att man måste så kan det vara bra att överväga om man ska använda sig av en spridarbom alternativt en ejektorflaska för att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

mossbekämpning

Så enkelt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att otaliga väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att sedan enkelt kliva runt på gräset är att detta funkar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill processa med det järnsulfat mossa icke klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är fantastiskt betydelsefullt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för komplicerat att hantera mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lättja börjar dilla om att den egentligen är rätt förtjusande som den är och att man ändå vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flera och attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju icke säga att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva fylla på vattenkannan och mixa järnsulfat med vatten många gånger för att dölja hela gräset. medel mot mossa i gräsmattan. Även om spridarbommen är användbar och ger god spridning så kan det kännas lite omständligt att ständigt springa och ladda på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen därför att därefter låta blandningen ske i själva flaskan. På så vis så kan man knalla omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som ej anser att det är så vidare roligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja eventuellt likaså beror en aning på ekonomi men det ska sägas att det icke kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den ger en så smidig lösning. En spridarbom kan man ju nyttja många gånger, och faktum är att otaliga väljer att komplettera ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få fler personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man hela tiden behöver ha bra redskap därför att klara av arbetet med gräset. Om man icke har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det lätt tröttsamt. Det är centralt att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården för att gti dunk ska funka.