Testa Aromhusets smakessens av persika till ditt kolsyrade vatten

Persika är en söt stenfrukt med ett ludet hölje, mjukt, orangefärgat fruktkött samt en stor kärna i mitten. Persikoträdet trivs i ganska varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan även odlas i södra Sverige samt Danmark ifall förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är tämligen litet och har en maxhöjd på ungefär 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari och april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerläskvichyvattenmineralvatten

Smaken av persika är väldigt uppskattad i mycket, allt från te till kräm, saft, juice, glass alternativt drinkar – allt blir gott med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser till kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker samt kemiska preparat, men ger rik samt härlig smak åt ens bubbelvatten. Alla Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är väldigt smaklig ihop med bl a Äpple, Citron eller Banan beroende på om man gillar sötma eller syrlighet. Persika är självklart oerhört god helt på egen hand med.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ca 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ungefär 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kyligt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser tillsammans med lite bubblor blir det både gott samt enkelt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går precis lika bra att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat hemma. Det är dessutom ett miljövänligare alternativ som dessutom är snällare mot plånboken genom att man slipper tillföra onödiga transportutsläpp och någorlunda kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller väldigt hög kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör samtidigt hälsan en tjänst.

Svenskar dricker otroligt mycket kolsyrat vatten, och ännu mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla och smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är också fria från sötningsmedel som bidrar till konstiga bismaker och färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna människor.

Man kan även låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med ett par smaker som är speciellt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig mycket väl för barnens smaklökar.