Smaksätt ditt bordvatten med hjälp av Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat vatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smaker sedan 1974, både i Sverige samt utomlands. Företaget, som har sin grund i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft enorma framgångar – inte minst bland personer som vill dra ner på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, medräknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för en del läskkoncentrat som består av ca 20 % socker mot vanlig läsk, är fullkomligt fria från både kolhydrater samt kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något vis. Istället skänker de enastående smak åt vatten, kaffe och grädde/yoghurt/glass.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerläskvichy vattenmineralvatten

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att använda sig av i sitt hemkolsyrade vatten, många använder sig av kranvatten samt en egen kolsyremaskin för att producera gott bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker får man därtill exakt den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går också bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djupt rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att äta under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är härlig i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan exakt balanserad och en smak som älskas av samtliga från 0-110 år.

Alla Aromhusets smaker går dessutom att blanda med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå bra tillsammans med t ex citron eller blåbär – smaker som redan finns i utbudet.

Aromhusets bordsvattenaromer är väldigt flexibla, de går både att kyla ner samt hetta upp så man kan bruka dem i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa övrigt. Enbart fantasin sätter gränserna. Medan vispgräddearomerna är starkare i smak och ger färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och helt fria från färg. Detta innebär att de känns naturliga för den som vill nyttja dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man erhåller med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är lagom för en liter vatten, en praktisk doseringspipett medföljer vid varje köp. Man kan även mäta upp med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den upp till kanten. Varje flaska består av 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten om man doserar i enlighet med anvisningar.

Mer information om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för kaffe, vatten och grädde finns att erhålla på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur sortimentet.