Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Välj mellan 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och utbudet består av 22 unika smaker som går att mixa på många skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är I huvudsak framtagna för att smaksätta kolsyrat vatten utan att tillsätta onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i alla möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller annat.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och 4 smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). Samtliga är de fullt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda enbart för människor som följer någon särskild diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu intaga en ”skojig” dryck utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man besparas allt det dåliga som kolsyrade drycker vanligen för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för miljön!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns givetvis att köpa klart från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig förr! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har dåliga effekter på såväl natur som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, därtill är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som drabbar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och sedan tomma flaskor som individer får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan fullborda sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att slippa sponsra denna kedja, som kan tyckas överdriven bara för att man ska erhålla tillgång till gott vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag väldigt effektiva och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som skyndsamt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter om man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra precis så mycket vatten man önskar, i samma stund som man ska intaga det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan skapa egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar måhända vill ha olika smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man lätt kan innehava flera stycken hemma – som passar samtliga familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås ifall man smaksätter innan man sätter flaskan i kolsyremaskinen. I och med de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har serverats.