Råd bot på den känsliga magen med kalciumaskorbat

Det är massa som alltemellanåt kan ha ett behov av att fylla på med mer vitaminer samt mineraler än det som man får i maten. Med ett bra kalciumaskorbat pulver så får man c-vitamin som gör en massa bra saker i kroppen. Det är faktiskt ingen myt att man kan hålla sig friskare med cvitamin för det är vetenskapligt bevisat att det är med och stärker immunförsvaret.

callt-fraktfritt.se samt för hund på brahund.se. Pulvret som man använder sig av är basiskt och man blandar det lätt med en dryck som man brukar dricka eller så kan man strö det ovan mat. Man behöver alltså inte få i sig något som stör magen och det är sannerligen en enorm fördel. Du kan göra mer med pulvret som består av kalciumsaltet från askorbinsyra Det finns mer nytta med pulvret som du får i en burk. Det kan nämligen användas för annat än invärtes välbefinnande. Visste du att du kan bleka håret med c vitamin? Detta är fullt möjligt och enkelt gjort med kalciumaskorbat som kommer i en så behändig form. Man kan helt enkelt mixa pulvret med vatten (men askorbinsyra fungerar bättre) och bearbeta håret. Det finns en aning olika kurer som allihopa är enkla att begripa och att genomföra och som skänker en fin effekt. Den blir förstås inte lika stark som med starka kemiska produkter men tillräckligt för att man ska se en användning med blekningen. Mer information på denna länk.

Man kan också bearbeta huden med pulvret. Här är det även bara att mixa med vatten samt badda på. Resultaten låter inte vänta på sig och behandlingen är högst okonstlad och fräsch vilket är något som grymt många uppskattar och är ute efter.

Det är ju grymt praktiskt att ha ett pulver som man kan nyttja under tidsperioder då glåmigt väder leder till att man behöver ge immunförsvaret en kick samtidigt som man ser till att sköta hår och hud så att man känner sig lite piggare inuti och utanpå.