Ett litet antal tips för framgång på ketosis diet

Ehuru den inte är långt ifrån så poppis som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, innehar en kolhydratfattig ketogen föda ännu mycket högt aktning i flera kretsar som en effektiv viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedan följer några förslag för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick massor utav vatten.

Också när du använder en ketogen diet, så har din anatomi svårt att behålla så mycket vatten som den ska, så att inmundiga mycket fluid är bestämt nödvändigtsvis.

Många experter rekommenderar att männens intag skall vara minst 3 liter dryck varje dag, medan motsvarande nummer för kvinns är 2, 2 liter per dag.

En bäst indikator på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är klar eller ljusgul, får man troligen tillräckligt mycket fluid.

Ta med dig en butelj vatten var du än knallar!

2. ) Glöm ej fettet!

Lätt uttryckt, våra kroppar ska bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, ska våra kroppar en alternativ energikälla.

Alldenstund äggviteämne inte är en effektiv energikälla, vänder sej våra kroppar till fettet.

Fett man äter medans du är i ketos används för att ge kraft, som tillverkar det mycket svårt att lagra fett medans du är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så ofta som genomförbart: Födoämnen som avokado, oliver, nötter och frön är idealiska.

3. ) Hitta din kolhydratgräns.

Alla våra kroppar är annorlunda.

Vissa bantingskurer behöver komma en strikt kolhydratfattig diet som innebär förbrukning utav mindre än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Andra dieter kommer att finna att de behagligt samt enkelt kan hejda i ketos samma tid som den förbränner 50, 75 alternativt 100 gram kolhydrater.

Det endaste sättet att kunna säkert är ”trial and error”.

Köp Ketostix eller andra märke utav remsor för keton urinanalys och granska din kolhydratgräns.

Om du upptäcker att man har en del rörelsefrihet, kommer det att göra att vidmakthålla din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var smart med spriten.

En av de stora aspekterna förurom att kunna äta fet födoämnen med ketogen diet är att du kan dricka sprit utan att få din viktminskning alltför långt ur bana. Mer info.

Vitsen är att du kan dricka osötad sprit som vodka, rom, tequila, gin, whisky, konjak samt brandy ihop med enstaka lågkalori öl.

Använd lågkalori inmundiga för att mixa spriten och drick mycket vatten för att inte få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dej notoriskt dålig när man är i ketos.

Och kom ihåg, kalorier räknar ännu, så gå inte överbord.

Allt med måttlighet.

5. ) Ha tålamod.

Medans ketogen diet är känd för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna utav kosten, är viktminskning alltid en slö, tidskrävande arbetsgång.

Bli ej befängd om vågen inte visar på en direkt viktminskning, eller antagligen visar små viktökningar, för ett par dagar.

Din vikt varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett antal variabler.

Glöm inte att använda statistik som hurdan dina kläder passar alternativt kroppsmått för att se dina avancemang, kan ge mer än vad vågen visar.