Lär dig om hur du lyckas med rökavvänjningEN

När du man beslutat dej för att sluta måste du börja er rökavvänjning. Det existerar flera sluta röka tips. Här är några av dom saker som kan bli till undsättning under den första tiden och vidare.

e

Innan ni gör någonting helt annat är det relevant att du är frank mot dej själv. Var ärlig har du bestämt dej? Men man tvingas vilja själv. Vill ni icke sluta röka är det marigt att lyckas.

Du kan göra din rökavvänjning med nikotinfria e-cigaretter.

Någonting som kan vara till hjälp är e-cigg. Det här är e-cigg som ger en ånga som smakar bra samt som påminner en del om vanlig tobaksrökning. I Sverige finns inte de med nikotin att tjacka då kan man behöva komplettera med sprej eller dylikt. Det kan bli en mycket bra sammansättning.

E–cigaretten är mångsidig, ni kan bruka den överallt och det finns flera smaker att välja på. En e–cigg är riskfri för andra och skadar icke dej, oavsett var du är.

Medicin som hjälper dej med abstinensen

Läkemedlen mot sug är åtskilliga idag. Vilket läkemedel du ska ta beror på er situation. Hör med er läkare. Det kan också vara suveränt att ha någon form av coach som hjälper till med humöret och rätt attityd eftersom det upplevs svårt.

Har du provat hypnos mot ditt rökbegär? e cigarett malmö

Rökavvänjning hypnos är kanske ej en så utbredd metod fast något du kan ha i åtanke om du ej vill bruka medicin. Med hypnos så går du till botten med vad det är som gör att du så gärna vill fortsätta med de giftiga cigaretterna. Hypnosterapi är något som allt fler bestämmer sig för att prova.

Använd dock enbart professionella hypnotisörer. Med en skojare kastar ni blott slantarna i sjön.

Sluta röka tips får man ofta på internet

På webben finner ni många bra sluta röka tips. Man kan fråga andra före detta tobaksrökare om deras rökavvänjning. Har du funderingar om el-cigaretter så bör man ju fråga om det oxå.