Smaksätt ditt kolsyrade vatten

Kraven ökar på dricksvatten

Intresset för kolsyrat vatten har stigit rejält de senaste åren, vi nöjer oss inte längre med simpelt kranvatten utan vill ha bubblor och smak för att känna oss nöjda. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så svårt att stå emot alla lockande alternativ.

sodavatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och människor släpar tunga 2-literflaskor till och från affärerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att förädla munnen med mellan tuggorna och har de ren smak av någon god frukt eller goda bär så är det hela såklart ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att föda sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett fint alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både pengar och energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmabruk så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet rejält. Själva kolsyremaskinen kan man hitta för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man mycket kolsyrat vatten tjänas dessa slantar in ganska kvickt och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att sätta smak på sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, utan socker och sötningsmedel samt onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer räcker för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är nog för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i rejäla 270 ml-flaskor.

Det är busenkelt att mäta upp aromerna med hjälp av de små flaskornas korkar, därutöver tar de upp så lite plats i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med favör också blandas för att ta fram nya kombinationer som är lämpade perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen tycker att kolsyrat vatten är roligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och smak av någon delikat frukt såsom banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ åt saft samt läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utmärkt – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som står bakom Aromhusets populära produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och bildades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad övriga essenser, frukt- och ört oljor, smaker samt aromer för matindustrin över hela världen. Eftersom det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer ökat och lett till stora framgångar.

Man kan kolla in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man även köpa på sig alla de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!