Smakrika, kolsyrade drycker utan en enda kalori

För mycket kalorier leder till trötthet

Kalorier, kalorier, kalorier – ett huvudbry för de flesta av oss för att de är så lätta att ta in och så svåra att sedan bli av med. Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger mycket energi, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess gör sockret att blodsockret raskt går upp och sedan ännu snabbare ner igen, vilket leder till sömnighet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

smakaromersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid eller fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna bidrar till ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att sedan ge en riktig djupdykning. Vatten är den ultimata drycken att ta till när man vill vakna till – det skänker vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens alla funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den bästa drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kylt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att köpa hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Även arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större grad.

Smakligt kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man sätta smak på sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets utbud av bordsvattenaromer innefattar 22 ljuvliga smaker med enorm mångfald där alla kan påträffa sina favoriter. Typiska smaker som Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola och Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser och ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små och stora flaskor

Flaskorna som man handlar för hemmabruk består av 30 ml arom per flaska, vilket är tillräckligt åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av flera flaskor på en gång. Olika familjemedlemmar kanske gillar skilda smaker, eller så vill man ha att variera med. Det går också väldigt bra att sammansätta olika smaker med varandra för att frambringa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med smak så har man en klockren uppmätning för att ge smak åt en liter kolsyrat vatten.

För företag, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml smak och doseras med en smart pump där en pumpning ger smak åt en halv liter kolsyrat vatten.