Se till att hela tiden bjuda dina gäster på god dryck

Vi har gjort egen läsk I våra hushåll under en någorlunda lång tid nu. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en modern sodastreamer så får man riktigt god läsk som därjämte är bra mycket nyttigare än det som man köper i affären.

sodavatten

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att köpa färdig dryck

Det finns många fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Det här är en apparat som på kort tid får fram sodavatten med eller utan smak. Smaksatt vatten är ju oerhört populärt för att det är roligare att dricka samtidigt som det icke innebär en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man gillar. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är speciell samtidigt som den är hälsosam och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell läsk

När det handlar om barn så kan det då och då vara svårt att neka till sötsaker. Om man icke är ordentlig med att endast tillhandahålla den här typen av drycker under helger så kan det enkelt bli så att barnen lär sig att vatten är trist och intet som man har sug att intaga.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt kul att experimentera och frambringa nyttiga drycker med maskinen. Det här är oerhört bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk och andra drycker som rentav icke är så bra för deras framsteg samt hälsa. grape tonic läskkoncentrat

Mineralvatten blir bra mycket roligare att intaga då det har smak men det blir än bättre då man själv har smaksatt.

Det är även bra med drycker som ej kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man ej ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att dricka läsk och färdig dryck från butiken. Ifall man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju inte betala särskilt mycket för det här. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och det här är något som precis alla kan njuta av.

Sodastream maskinen är minsann till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt jämt ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat ganska dåliga och Sonjo finns inte längre. Idag wär det endast ett märke som sticker ut, Aromhuset. Man har ett utbud med aromer för kolsyrat vatten, ett sortiment läskkoncentrat inberäknad svenska smaker som Sockerdricka samt Grape Tonic. Ett utbud sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar bra. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se samt Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Numera så är det inte komplicerat att hitta bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på internet och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. På detta vis så kan man dessutom få en hel del inspiration så att man kan få ut bra mycket mer av kolsyremaskinen.