Oavsett diet så kan du nu dricka gott bordsvatten

Sockerfria dieter populärare än någonsin

I enlighet med en del dieter så är sockerintag fullständigt uteslutet alternativt att det i alla fall finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har slagit i genom enormt de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli genast enormt begränsat, visst blir maten också begränsad, men nya recept utvecklas oupphörligen och idag finns det recept på allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men drycken då? Vad kan man hälla i sig med gott samvete om man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (frånsett light givetvis), inte saft…

Vatten är, såsom vi samtliga känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter om dagen rekommenderas alla – förutom det man får i sig genom maten.

sodavatten

Svenskt kranvatten – bästa drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt annat vatten när det gäller vilket som är mest nyttigt att intaga. Vi har verkligen tur att ha så banal tillgång till fräscht vatten direkt ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta emellertid inte tillgång till omedelbart ur kranen, trots att kolsyrekranar installeras i allt fler hushåll för varje år som passerar. Kolsyrat vatten får de flesta handla från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin i hemmet vill säga.

Kolsyrat vatten bidrar till sund känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att dricka oavsett vilken diet man går på, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att dricka kolsyrat vatten ger ofta en mycket festligare känsla än att dricka slätt vatten, därutöver är känslan av de krispiga bubblorna i mun och svalg härligt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit en aning för mycket, så i anknytning med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som fartfyllt blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet består av inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att dricka, de har enbart en ringa smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man sätta smak på det med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker samtliga spektrum. Klassisk, frisk Citron, len Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som står bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De vida smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en strikt diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte bara bantare som gynnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan samtliga som värdesätter ett sunt sätt att leva utan socker och onödiga tillsatser.

Köp dina bordsvattenaromer from Aromhuset via www.allt-fraktfritt.com.