Ge smak åt vattnet

Drick nyttigt – och smakligt!

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är också tungt att kånka med sig från affären ständigt, och inte helt så nyttigt som vårt fantastiska svenska kranvatten är.

kolsyremaskin

Man står i butiken och väljer mellan att inhandla två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare stunder. Kanske handlar man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju minsann i kranen där hemma. Lösningen när det gäller det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i butik är att satsa ekonomiskt i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så vis får man kolsyrat vatten precis när man vill, till en bråkdel av priset och utan att behöva bära med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att handla för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så tjänas de slantarna snart in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den ljuvliga, subtila smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man själv kolsyresätter hemma.

Sortimentet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj och Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint och Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, och Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått rejäla framångar, mycket för att de kan intas av de flesta. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De innehåller inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som önskar sköta sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att ge smak åt en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed ge smak åt hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs även i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för exempelvis arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flertal skilda smaker för att variera – alternativt sammansätta!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com