Egengjort kalorifritt lingonvaten

Aromhuset har nu tagit fram några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en riktig svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att addera ens diet några kalorier, enbart gudomlig, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu presenterar en färsk smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som å andra sidan är udda i flera andra länder. Det är rött till färgen och har oftast mjuk, sötsur smak som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

smaksatt mineralvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Ihop med den nya lingonsmaken släpps dessutom två andra smaker till Aromhusets redan breda utbud, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att påträffa på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och införskaffa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är påvisat att det renaste och hälsosammaste vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en väldigt intelligent satsning som man fort tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går naturligtvis att producera egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man ingenting mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar omkring 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska sammansätta två ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan dels åstadkommas med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som medföljer när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett mer hälsosamt alternativ till läsk och om barnen får utse smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de i regel att det är det bästa man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är enormt läckert, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis tillräcklig mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha för mycket arom, då känns det snart mer som läsk, och detta har man minsann lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i flera år och vidareutvecklar utbud och produkter hela tiden. Andra saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller varierande typer av dieter och vill minimera sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och handla en flaska, alla försändelser skickas utan fraktkostnad!