Aga Aqvia kolsyrekoncept för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, faktum är att företaget är främst i Europa på just detta. Som trade mark har Aga existerat i över ett århundrade och än idag ligger Aga främst vad innefattar både utveckling och sändning. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på många flat och i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvattenaromerläskkoncentratkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler försöker klara en så vettig hälsa som möjligt. Vi ska inmundiga rikligt med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i bra beskaffenhet, men vanligt kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka en aning roligare tillsätter vi bubblor och antagligen lite smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen blott är vatten med en aning gas och smak i. Vatten har vi ju därpå intill gratis i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört fräscht och nyttigt, till samt med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa bära tunga flaskor vatten från affären kan man tillsätta bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv och smakfull kolsyremaskin som både ser snygg ut i köket och ger ens goda, rena, purfärska kranvatten absolut så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 samt är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka ja inte bara kolsyremaskinerna, utan också gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra olika färger för att var bo skall få en kolsyremaskin som passar in tillsammans med återstående inredning. Stålet är behandlat för att man ska slippa fula fingeravtryck samt modellen är framtagen för att passa på både vask och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de annorlunda modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken och ryggen, utan innebär oxå ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man fabricera både kolsyrat mineralvatten, kryddad, kolsyrat mineralvatten och dricka med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat mineralvatten och går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat och cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att ha i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri krydda så kan man kolla in Aromhusets urval som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte bara attraherande, miljövänlig och bestämd, utan oxå väldigt lätt att använda. Med ett lätt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!