Mumsig melonsmak till grädde och yoghurt

Aromhusets visgräddearomer har gjort succé ute i handeln och nu kommer Melonarom för vispgrädde som en av två nykomlingar. Vispgräddearom med smak av Melon ger grädden god, saftig smak av melon samtidigt som den färgar grädden oerhört piggelingrön. Detta är en enastående produkt att nyttja till allt från tårtor och bakelser som till den naturella morgonyoghurten.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Det är Gert Strand ABs framgångsrika varumärke Aromhuset som lanserar de två nya smakerna för vispgrädde, Melon och Banan. Klicka här för. Banansmaken var given, dels för att den gula kulören behövdes i utbudet, men framför allt därför att banansmaken är så omtyckt och användbar i många olika sammanhang.

Melon är en exotisk frukt som inte alls är lika allmänt använd som bananer är, men dess söta, mjuka arom är alltid uppskattad av stor som liten. Man önskade skapa en arom med grön kulör och snabbt valde man att göra en vispgräddearom med smak av Melon som sista nykomling för denna gång. Valet var klokt för melonaromen är fullständigt underbar! Smaken känns så fräsch och ljuv på samma gång och har man väl börjat äta av den så är det tufft att lägga av. En favorit är att blanda 2 ml vispgräddearom Melon i morgonyoghurten och därefter droppa ner en droppe Sucralose och röra om redigt. En ljuv, smakrik frukost som man står sig under lång tid på och inte ett uns av onödiga kalorier eller kolhydrater får man i sig.

I en tid där allt fler önskar äta allt färre kolhydrater är efterfrågan på kolhydratfria sötsaker hög och med Aromhusets vispgräddearomer blir det plötsligen så enkelt att baka goda sötsaker som tårtor och glass utan att peppra dem med sockriga ingredienser. Det finns en uppsjö recept på LCHF-vänliga tårtbottnar att baka och med vispgräddearom Melon från Aromhuset kan man garnera tårtan med klargrön, melonsmakande vispgrädde – MUMS!

Aromhusets produkter finns bl a att införskaffa på www.allt-fraktfritt.se och när man köper Aromhusets produkter så följer det med en liten doseringspipett. Doseringen som gäller för vispgrädde är 3 ml arom per 2 deciliter vilket i praktiken innebär en halv flaskkork arom per deciliter. Man ska akta sig för att överdosera eftersom det kan förmedla förunderlig bismak, men man kan gärna prova med mindre doser för mildare smak och svagare färg. Det går också bra att blanda aromerna för att frambringa andra färger och spännande smakkombinationer.

En flaska visgräddearom med smak av Melon består av 30 ml essens och räcker följaktligen till två liter grädde vilket är en hel del grädde. Positivt är att Aromhusets smakessenser för grädde, kaffe och bordsvatten är små och således inte tar någon som helst plats i skafferiet. De är dryga och extremt prisvärda, det är definitivt värt att handla på sig några varierande smaker av varje slag.

Barnen blir lyckliga av Aromhusets vipgräddearom och sinnena nöjda och aromen kommer antagligen bli en klassiker bland smaksättarna på hyllorna i handeln såväl som i svenskarnas skafferier.

Med Aromhusets gräddaromer i kombination med lite Sucralose alternativt StröSöt kan man själv tillverka underbara bakverk, tårtor, glass samt yoghurtmåltider utan att tillsätta en enda kolhydrat eller kalori. Aromhusets Melon vispgräddearom är minsann ett användbart bidrag i skafferiet och kan givetvis vispas med gräddsifon.