Kolloidalt Silver är en produkt som renat och bakteriedödar vatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner och silverpartiklar

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en ny EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Mixa två tsk. per liter dricksvatten du vill desinficera. Skaka om och låt stå 15 minuter.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller allmänt 10 ppm silver, vilket motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Funkar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Tyvärr är kollodialt silver ett hotelse mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den samt sälja för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill ha bort det och har nära nog lyckats.

Det förekommer dock en enorm chans. BBC innehar publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med hjälp av antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av utsökt resultat.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bli tvungen att själva använda kolloidalts silver. kolloidalt silver parasiter Då blir det helt plötsligt ofarligt åter…

Alternativt så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla vet funkar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.