Hur använder man sig av msm pulver i ansiktet?

Har du ställt dej frågan hur du kan få en finare hud? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva professionell hjälp men ifall det mest är så att du ibland får finnig hud alternativt att du har fläckiga partier som du vill behandla så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och även processa inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är rentav så att man kan erhålla fin hy genom att tillämpa sig av msm pulver i ansiktet. Det här är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka irriterad hy, reducera ärr från akne och dessutom mildra inflammation. Och det är inte komplicerat att processa själv med msm pulver som man handlar på burk online från exempelvis allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera därför att därefter blanda med vatten alternativt med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan kosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i bra hälsokostburkPremium kvalitet Metylsulfonylmetan MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan börja med att framställa en ansiktsmask som består av svavelpulver. Blanda cirka 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Mixa och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. annika dahlqvist

Den här masken ger åtskilliga fördelar. Bortsett från att du får en helande följd så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till fin hy. Du kan använda samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Stundvis så har man ju fullkomligt okej hy men så dyker det upp en ihållande finne mitt på näsen eller kinden. I det här läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med en aning vatten och blanda ordentligt så att det blir till en smet som du därefter kan dutta på. Det här kan upprepas många gånger och du bör se effekt rätt så snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hud för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt grunda ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därefter hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att bearbeta huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därjämte så ska du hela tiden se till att området som ska behandlas är fräscht och att dina händer är rena innan du börjar blanda samt processa.

Man bör också låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska giva verkan.

Msm utvärtes

Förutom att du kan få finare och renare hud med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra bekymmer. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och därutöver så kan man behandla svullnader och värk utvärtes med detta pulver.

Ett bra tips kan vara att addera en aning pulver till den produkt som du ändå använder därför att behandla din hy med. Mixa inte direkt i burken utan endast i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med msmpulver så kan man komma åt stelhet, träningsvärk samt muskelinflammationer med en skonsam utvärtes behandling som är snabb att realisera och som inte kräver mer än lite pulver och en aning vatten, så det är inte enbart msm pulver i ansiktet som kan giva en stark effekt.