Blek håret effektivt med askorbinsyra

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men fungerar det minsann att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är angeläget att koppla att man inte får samma utfall som med en kemisk blekning.

vitaminer

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Om det är så att du ideligen bleker ditt hår samt färgar det i olika färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt faktiskt känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett väldigt milt sätt justera på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även ifall det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en god sak att utföra då man vill undfly onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan faktiskt kännas trist då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Detta kan bero på lite annorlunda saker. Om man till exempel badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den kulör som man ville ha på ett lätt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Men det är inte endast håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är samma sak som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är framförallt utmärkt för immunförsvaret och det är för den skull som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Attraktiv hy är något som flera drömmer om

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att därpå badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Det här kan lämna en enastående verkan med välmående hy som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran ska användas invärtes samt utvärtes, även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite behållare därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller rätt ton och förblir starkt och vackert, ansiktet får en totalt ny glans och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig sund genom att äta den, det är c vitamin. Detta är verkligen en produkt som man behöver i varje hem. Klicka här nu för mera information.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för ålderstigen. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det enbart att slänga påsen alternativt burken och införskaffa nytt. Det här här för övrigt verkligen ingen dyr produkt.