Testa electrocigarette kommande gång

Idag undrar många om man kan ersätta elcigg med vanliga cigaretter. Rökning som rökning säger de som tycker att electrocigarette bara är ett annat alternativ för rökning. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

Om du har bestämt dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Detta kan till och med förbättra din livskvalitet.

vart

Hur länge räcker en elcigg efter första användningen?

För att svara på den frågan måste vi titta på batteriet som din elcigg har. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska produkter så måste man använda på rätt sätt och ta hand om batteriet.

Olika el-cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvaliteten som avgör priset. e juice sverige
När du handlar i en e cigg butik på nätet så får du fina erbjudanden, men tänk på att undersöka vilken typ av batterier som ingår och hur kitet är uppbyggt. Oftast lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Elcigg finns också för korttidsbruk. Om du aldrig har provat en el-cigg förut kan det vara bra att testa för att förstå vad det hela handlar om.

Man kan röka på en electrocigarette utan att vara vanlig rökare

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. Electrocigarette är utan nikotin därför blir du inte beroende. Det är med andra ord fritt fram att feströka utan problem.

El-cigaretten stör inte andra, det gör den svårslagen. Med en e-cigg kan du röka olika smaker, tack vare e-juicerna. En e-cigarett kan sägas vara en modern vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. Samtidigt så är man här helt utan de farliga ingredienserna som kommer med tobaksrökning och det är viktigt.

Köp e-juice och e-cigaretter online

Ett bra tips är att handla eciggen och ejuice Sverige godkänner online. Butiker online har ett större och bredare utbud. Rökning som koncept är för evigt förändrad. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Då står sig den längre.