Med AROMOLJA får du en god doft hemmavid.

I den här artikeln vill vi introducera hur du kan få ditt hem att bli välkomnande och extra mysigt med hjälp av aromatiska oljor. Det finns mängder av användningsområden för AROMOLJA. Massageterapeuter använder ofta ETERISKA OLJOR för att ge sina klienter en total upplevelse av massagen och ge skön avslappning. Aromoljor används inte bara till massage eller att ge goda dofter, de används också för att smaksätta drycker som exempelvis kaffe.

aromaolja

Det gäller att hitta de ETERISKA OLJOR och AROMOLJA som du gillar.

Då gäller det i första hand att hitta de oljor vars dofter passar dig. Här finns säkert lika många åsikter som människor som provat, exempelvis tycker en del att Mandarinolja är perfekt medan andra anser den vara alldeles för fruktig. Många är dock överens om att oljor som pepparmintolja och eukalyptusolja ger en känsla av friskhet och kanske också lite kyla vilket man kan vara intresserad av en mycket varm sommardag.

Testa, prova olika dofter och även att kombinera två eller flera. Skaffa några doftkrus med ljus så kan du börja experimentera med olika oljor som gör dig avslappad och på gott humör. I webbutiker som allt-fraktifritt så finner man många olika dofter och det är lätt att skaffa de som man gillar bäst och är nyfiken på.

Den doft som passar bäst att vara rogivande är inte samma som den som ska pigga upp dig kulna vinterkvällar.. Under vintern så är tända ljus mysigt och det passar bra med ljusen som avger god doft och värme. En fördel med AROMOLJOR är att det är så lätt att anpassa till helt skilda miljöer,sinnesstämningar och väderlek.

Gör din egen munspray med en liten sprayflaska, vatten och 4-5 droppar pepparmintolja. Skaka ordentligt så att oljan blandas med vattnet. Blanda i fler oljor för ännu med smak, det blir nästan som halstabletter eller godis, jättegod och frisk andredräkt och halslindring.

Har man barn i förskoleåldern så kan ett litet tips vara att se till att ha doften rosmarin hemma. Inte bara väldoftande, AROMOLJA bakom öronen och längst halsens hårlinje sägs hålla lössen borta. Löss tycker inte om den doft vi tycker om så de håller sig borta.

Prova att smaksätta kolsyrat vatten och kaffe.

Billigare läsk än att tillstätta 1 droppe AROMOLJA till 1/2 – 1 liter vatten som du kolsyrar finns knappast. Ge ditt kaffe en knuff med ett par droppar aromolja.

Nöj dig inte med det “gamla vanliga kaffet”, ett par droppar aromolja och du kan ha en ny smak varje dag. Du får full kaffesmak samtidigt som en stark smak av tex godis. Din egen bröstkaramellsmak skapar du genom att tillsätta en droppe stjärnanisolja. Vi måste påpeka det igen, det finns absolut inga gränser vilka smaker du kan trolla fram med olika aromoljor. Prova gärna att mixa med vatten som du kolsyrar när du går på smak upptäcktsfärd.

Känner du dig mulen och kulen? Pigga upp dig själv med en god kopp kaffe med polkagris eller eukalyptyssmak. Lite pepparmintolja i kaffet eller ditt kolsyrade vatten kan ordna en krånglande mage.

Stanna inte upp i ditt experimenterande med olika smaker och dofter, tänk på att det finns oändliga varianter. Låter smaken som någonting konstigt? Prova den i vilket fall. Det kostar inte mycket med AROMOLJA så det är klart att du har råd att testa. Alla har sin favoritsmak, så det gäller att tänka på det när du beställer.