Smaksatt vatten, en del näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt bubbelvatten har varit rätt så briljant, den ökade efterfrågan beror självfallet partiell på grund av satsningen på en “friskare livsstil” samt den misstro som många innehar för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som knallar hand i hand med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av livsmedel samt drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan presentera dig, utan att tvinga i dej något av olika smaksatta vatten som vi dricker, finns det rätt så mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som tillverkar att man missar flera av detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten samt en del är det vad folk förväntar sej att se, ehuru de ej fullt ut förstår vad det hela innebära.

Ett av de mest anmärkningsvärda exemplen är väl Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola har lika mycket socker som ett analog glas med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte nämna något om.

Om du nu anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds har, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Fler samt flera inser vådan utav att stoppa i sej en mängd tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället består av sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat mineralvatten, vinner mer samt mer mark som avbytare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige ska vi taxera oss i synnerhet lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att inhandla i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare val och med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi egentligen äter och dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin föda samt dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en nyttig livsstil.

Att hålla anatomin antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att spola toxiner från ditt system, och hjälper till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori independent samt innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder samtliga fördelarna med rent vatten men med tillägg plus för att det smakar bra, samt med så flera intressanta och spännande smaker som är tillgängliga idag är det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Kolsyra själv och smaksätt.