Prova gärna att städa med bikarbonat det finns även att köpa som bikarbonat storpack

De enklaste medlen fungerar mot kalkavlagringar. Med bikarbonat blir det snabbt rent och du slipper farliga kemikalier. Medlet är mycket effektivt.

Det duger inte att dutta lite i ena hörnet om du använder bakpulver att städa med. När du köper bikarbonat storpack så blir priset per kilo lägre.

Det blir skinande rent med bikarbonat

Du behöver inte läsa några speciella instruktioner, det är bara att köra igång. Bikarbonat bakpulver är nämligen perfekt att ha då du behöver få rent i diskhon. Även rostfria material kan börja rosta lite.

Hitta en lösning som fungerar för dig gällande bakpulver. Det kommer att börja bubbla i pulvret på en gång. Sprid sedan ut blandningen med en diskborste.

Smeten ska verka ett tag efteråt. Du kan torka bort det som är kvar. Resultatet blir perfekt.

Alla ytor kan bli lika blanka

var

Ofta blandas bikarbonat till städning ut med potatismjöl och vatten. Det kanske finns i sprayformat också. Många väljer att blanda ut det med lite såpa.

Du kommer att se hur lätt det är. Kom igång på nolltid med rätt recept. Så enkelt är det att komma igång. Sedan sköljer du bara bort det.

Få en ren madrass med hjälp av bikarbonat som du kan städa med

Bakpulver är mycket lätt att dosera och att använda. Många väljer att städa madrassen med bikarbonat också.

Börja med att ta bort lakanet från madrassen så att du kommer åt med bikarbonat soda direkt mot madrassen. Medlet måste sedan göra sitt. natriumvätekarbonat köpa Pulvret tar bort lukten.

Sug upp resterna med dammsugaren sedan. Inte är det farligt heller. Oftast är det inga problem.

Prova bikarbonat där du tycker att det behövs

Precis som att du kan behandla en madrass med bikarbonat soda kan du behandla mattor och soffor. Strö ut och dammsug upp.

En del tycker om att blanda bikarbonaten med lavendel eller någon doftessens som doftar gott. Du kan köpa färdiga doftpaket eller göra egna.

Prova bikarbonat storpack

Det går åt en hel del. Att spilla lite i ena hörnet funkar inte. Bikarbonat storpack är mycket värde för pengarna.

Genom att köpa bikarbonat storpack kan du spara pengar och det är ju också bra. Kanske finns det där du bor? Många e-butiker säljer det.

Bet är naturligt

Medlet är skonsamt mot moder jord. Bikarbonat måste blandas ut.

Vissa kör med ättika. För att det ska dofta bättre så kan du späda ut det med blommor. Så roligt har det aldrig varit att städa.

Testa olika kombinationer. Så svårt är det inte.

Bra för miljön och för din hälsa att städa med bikarbonat soda

Ibland tar det tid att sätta en ny vana. Vinäger är klart trevligare än Klorin om man säger så.

Det blir tryggt. De flesta använder ju kemikalier än idag. Oftast stör inte bikarbonat djuren. Med bikarbonat storpack så lönar det sig.