Nu är tiden inne att starta eget

När du starta eget kan du bli återförsäljare av Grönfri.

Just det, du kan snabbt komma igång med din egen verksamhet till otroligt låg kostnad om du väljer att jobba med att spruta tak och andra ytor mot påväxt. Många väljer att satsa på det nu.

Svårare än så är det inte. Mossan försvinner. Efter fyra år krävs det en ny behandling. Det är inte svårt alls.

Det här är ett jobb som många klarar av och som dessutom har en stor publik. Kundkretsen kan vara enorm. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

bensaltensid

Starta eget till mycket låg kostnad och kom igång på en gång

Börja i liten skala och jobba dig uppåt. En budget på ett par hundra är allt som behövs för ett lyckat jobb. Skydda omkringliggande växtlighet.

Klorofyllet försvinner när växten kommer i kontakt med Bensalkonklorid.

Marknaden är större än du tror. Mossa växer ju inte bara på hustak.

Om du ser att det behöver åtgärdas fler saker så kan du erbjuda dig att göra det också. Fundera också på om du inte skulle kunna erbjuda fasadrengöring som en tjänst till dina kunder. Snabbare jobb finns inte.

Du kan då erbjuda att ta hand om detta för ett vettigt pris och på så vis kan du tjäna mycket mer på varje uppdrag. Arbeta exempelvis med Grönfri.

Planera dina inköp för att maximera din vinst. Hemligheten är Bensalkonklorid. Det finns många andra liknande medel att använda.

Den flytande formen är bäst. Köp en dunk och blanda med vatten och du har en motsvarande produkt – till halva priset.

Det är inte billigt att takbehandla direkt. Leta själv så får du se. Höga kostnader är det. Innan ROT är priset ännu högre.

Lägg dig lägre i pris i början. Med ROT ramlar pengarna in.

Vänta, det finns mer. Kontakta Påväxtfri direkt. Berättar att du är yrkesman eller yrkesman under uppstart och vill ha återförsäljarpriser.

Oftast krävs det ingen registrering eller intyg. Deklarera på nätet. Sök engagemang hos Frilans Finans i Sverige.

Jobba bara med kunder som du litar på.Tjänster som syna.se kan vara bra att använda till detta. Välj hur du vill ta betalt.

Så fort du tjänar bra med pengar bildar du ett aktiebolag. Då är bolaget juridiskt ansvarigt och inte du. Skaffa företagsförsäkring. Moms och F-skatt måste så klart med.

Du kan starta på din fritid. Kunder som hör av sig kan du meddela att du är fullbokad alla vardagar men kan komma i helgen. Se det som extrapengar.

Men var ska man leta?

Marknadsför din rörelse på ett bra sätt. Många gör misstaget att starta eget utan att veta hur de ska göra.

Anlita duktigt folk. På nätet kan du nå ut till alla. Annonsera hos sökmotorerna.

Följ andras råd. Prenumerera på olika branschutskick.

Starta eget företag och berätta för världen att du finns med lappar. Det är fortfarande mycket vanligt med flyers som du kan dela ut i brevlådor. Det är enkelt. På vissa platser finns anslagstavlorna kvar. Butikerna har dem.

Ett enkelt sätt att börja.
algmedel
Vissa villaföreningar kan vara intresserade. Se över dina möjligheter.

Du kan tjäna bra med pengar.

Hur mycket ska du ta betalt

Se över dina fasta kostnader innan du starta eget. Utrustning kan dessutom hyras eller lånas från jobb till jobb. Dra nytta av alla bidrag som finns kring företagande.

Du kan oftast klara denna verksamhet själv och behöver kanske inte anställa alls.