Kan smaksatt kolsyrat mineralvatten göra dig fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Folk kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera adekvat, men de större människor tycker möjligheten att dra i sig bägare alternativt glas efter att bägare med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder vari vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många människor vänder sig till mer spännande drycker, som bubbelvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det antagligen till samt med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan orsaka uppsvälldhet samt viktökning är totalt lätt falskt, så man man vara totalt behärskad och fortgå inmundiga kryddad karboniserat bubbelvatten.


Bordsvatteninfo.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten eller dricka, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen agera helt tvärtom att man känner dig mätt snabbare och detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men när bubbelvatten i sej är totalt ofarligt och eventuellt bäst för din hälsa, dricker de flesta människor ej det i sin förädla form.

Vanlig dricka innehar en avsevärd samt fruktansvärd mängd socker samt kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per portion har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man behöver totalt lätt själv kontrollera dryckens natriumhalt samt art utav sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka verklig och rätt så kraftig viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker har lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice innehåller lika mycket socker som dricka.

Man uppskattar att en burk Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice har nyttiga vitaminer och mineraler som fattas helt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, eller en flaska Mer, får man i sej motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma innefattar för ett bägare Oboy, som består utav kaffegrädde samt 4 teskedar chokladpulver.

Också i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck av märket Red Bull ger dej inte blott vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man idag vill inmundiga kolsyrat mineralvatten för att njuta utav dess roliga, brusande konsistens kan det vara en klart hälsosam bruk att smaksätta det med sockerfria aromer – som inte orsakar någon viktökning.