Gör kaffe snabbt och enkelt med Dolce gusto och kaffemaskin kapslar!

Gör kaffe hemma som på cafe. Med Dolce gusto är det faktiskt möjligt. Tillhör du en av dem som gillar Dolce gusto med kaffemaskin kapslar.

kaffekapslar

Det är enkelt att brygga din första kopp kaffe. Följ tumregeln en kapsel en kopp. Hur het du vill ha den avgör du. Är du sugen på choklad så går det att ordna.

Dolce gusto bryggare med kaffemaskin kapslar – så funkar det

Leta efter Dolce gusto kapslar om du har en sådan maskin. Sort efter humör helt enkelt. Det finns Dolce gusto cappuccino såväl som Dolce gusto espresso och andra varianter som latte.

Du kan göra Dolce gusto espresso som stark eller välja lungo för att tillsätta mer vatten. Du fyller kaffemaskinens vattentank med den mängd vatten som kapseln du använder ska ha. Aldrig har det varit enklare. Glöm inte bort att placera en kopp där kaffet kommer ut ur maskinen!

På några minuter är din Dolce gusto lungo, cappuccino eller espresso redo. Med en kaffekapsel till Dolce gusto får du en kopp. Om du vill ha flera kopper krävs det flera kapslar. Många försöker att dryga ut kapslarna genom att spä ut med vatten men smaken blir inte den samma!

Varför ska du köpa en Dolce gusto maskin?

Fodralen levereras med många spännande smaker. De är enkla att hitta. Du har träffat rätt med en Dolce gusto. Det blir en överraskning för dina gäster.

Skummad mjölk är gott till KAFFEKAPSLAR MASKIN. Du behöver alltså inte köpa mjölk.

Hur svårt är det?

Om du köper KAFFEMASKIN MED KAPSLAR var säker på att få med Dolce gusto smaken. Allt sköts med en knapp.

Du får ett snabbt kaffe med Dolce gusto. kaffekapsel Bara kör igång. Kapslarna kan det vara lite klurigare med.

För bästa resultat måste kaffeapparaten hållas ren. Aromen bevaras bäst på det viset. Utveckla en rengöringsrutin för maskinen. Då lär du slippa problem med smaken för att kaffemaskinen inte är rengjord.