Du använder väl desinficeringsmedel

Städa regelbundet. Med desinficeringsmedel är du alltid säker. Smittstopp är en produkt som du kan desinficera med.

Desinficera bara med desinficeringsmedel

De säljs desinfektionsmedel på nätet också. Gå inte på handspritshetsen. Många får torra händer av att använda handsprit för mycket och ofta.

Då är det bättre att desinficera med desinficeringsmedel istället. Produkter som smittstopp ger ofta ett bra resultat. Oftast är vanligt tvål och vatten bättre.

Det är klart att bra handsprit kan ha sin plats då det inte finns bättre alternativ eller inom sjukvården. Det går att göra mycket mer än att använda handsprit.

smittspridning

Handspriten passar inte alla. Barnfamiljer har mycket att tjäna på att börja använda effektiva desinficeringsmedel för händerna som Smittstopp eller Forte.

Ytor fria från bakterier är bra ytor

Detta är desinfektion! Det är helt enkelt att man förstör ämnen som kan vara farliga och göra oss sjuka. Det kan vara virus eller bakterier eller andra partiklar som inte är bra för oss människor att få i oss. Genom att desinficera minskar vi risken för spridning av sjukdomar och andra farliga tillstånd.

Desinficeringsmedel kan användas till mycket annat. Ytdesinfektionsmedel kommer väl till pass.

Du kan desinficera med hjälp av spray. Använd inte en svamp eller liknande för att torka av. Använd torkpapper som sedan kastas.

Det är viktigt att hålla rent

Desinficeringsmedel för att desinficera är ett utmärkt sätt att hålla rent på. För att resultatet ska bli det bästa så måste alla hjälpas åt.

Många glömmer bort handtagen. Många tänker nog inte på det när de är i hemmet. Särskilt om det inte finns barn i hushållet men på jobbet är det här helt klart något att beakta.

Disinfektion i sprayform gör det enkelt att komma åt.

Desinficeringsmedel använder du så här

Var noga med vilket medel som du köper. Dessutom måste vi tänka på att ett desinficeringsmedel kanske inte dödar allt. Det är skillnad på bakterier och virus. Handspriten är lika dan.

Man skulle kunna säga att handspriten är överskattad. baktericid Handsprit fungerar till exempel inte fullt ut mot förkylning, vinterkräksjukan eller influensa.

Man avrådde från desinficeringsmedel förut. Då trodde man att handsprit var allt.

Alkoholen i handspriten kan vara skadlig om den används felaktigt. Material som dränkts in i handsprit kan tändas på. För bruk i hemmet kan du köpa den varianten som är utan alkohol.

Desinficeringsmedel finns att köpa i storpack

De flesta väljer att köpa desinficeringsmedel online. Företaget Desinfektionsfabriken har ett stort utbud av produkter inom desinfektion.

Privatpersoner köper sällan in i lika stora partier och det är enklare att som privatperson köpa de bästa produkterna desinficering via butiker online som allt-fraktfritt eller Prisad där det går att köpa några enstaka exemplar varje gång.

Handla bara korrekta produkter

Desinficeringsmedel måste fungera att desinficera med. Vissa firmor vill spara pengar genom att använda dåliga ingredienser.

Prova olika märken. Det finns gott om desinficeringsmedel som inte har någon verkan.

Handspriten är inget bra, men det vet du redan. Mot förkylningar har det ingen verkan.

Grundkonceptet med att hålla händerna rena med tvål (helst bakteriedödande) och vatten förblir det effektivaste. Det är också därför som du har större användning av produkter som Smittstopp som ger dig ett mycket bättre skydd mot både bakterier och virus än vad många av de massproducerade handspritsprodukterna gör.

Det måste ske rutinmässigt. Desinficera både hemma och på jobbet och sprid kunskapen till de som finns omkring dig för en hälsosam värld!