Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns utav Harry Roberts 1922

Allt fler gör personlig läskedryck som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit stort på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Nu finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus består av ca 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom är det jul igen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läsk som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att kånka flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man gör en rejäl insats för miljön innebär en ytterligare bonus.

Det finns smaskig orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läskedryck. Smakessenser är enkla att använda och de bör doseras på ett vis som passar dej bäst. Därutöver så funkar de fint till samtliga modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmust som smakar så som den ska

När du köper Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Från en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare stil genom att använda mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är allaredan drygt, en butelj räcker till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du anser att Julmust och Slush icke fungerar ihop.

Aromhuset, som även säljer 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, oxå sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs för att issörja ska slusha.

Metoden presenteras oxå den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här tillverkar man osötad Cola slush, detta funkar även med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en ordentligt stark mixer med extra styrka
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en bra Slush (issörja).
Klart.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, många kan serveras. Denna metod funkar oxå vid fikaställe-servering i mindre skala.

cola

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en utmärkt vara eller rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till kolsyrat mineralvatten, nu kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, eventuellt sätta standard hur smaksatt bubbelvatten ska smaka i framtiden.

Det är skojigt att skapa egen läskedryck och du kommer inom kort att upptäcka att du kan göra den ultimata drycken på detta sätt. Aromer för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan faktiskt blanda dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett råd eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Med läskkoncentrat så får du en läsk som är helt unik, det existerar ett komplett sortiment. Därutöver så kan du räkna med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på socker samt på andra onödiga ämnen.

Din familj och kompisar kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

bordsvatten

Du kommer inte någonsin att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Kanske har du känt dig irriterad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta då butikerna inte säljer. Alternativt så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är speciellt smaskigt. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden ändra smak och så kan du ändra styrka så att det blir mer eller mindre läskedryck alternativt mer eller mindre smaksatt bubbelvatten.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens partaj med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan handla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken. must pris Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.