Använd nya Grönfri och Prickfri för att förhindra påväxt

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Takmossa har ingen chans mot Grönfri och Prickfri

Det framgångsrika företaget Jape har producerat de lika framgångsrika produkterna Grönfri och Prickfri. Använd medlet på mikrobiell påväxt. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

Den som känner sig säker på vad den gör kan ge sig i kast med att blanda själv. Blandningen säljas i flytande form. Använd den på säkra ytor.
Man kan också späda ut den 6 gånger och av 1 liter få 6 liter lösning som är lite starkare än 8% och verkar snabbare. Det påverkar naturligtvis literpriset i positiv riktning.

Firmor som arbetar med takrengöring använder oftast en 25-procentig lösning av Bensalkonkloridmedlet. Det kan man bland själva också.

fri

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Priset är billigare för det medlet. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Du spär ut lösningen så att den inte blir för stark. Det ska nämnas att det även finns en 25-procentig lösning som heter Grönfri Proffs som kan fungera mycket bra.

Effekten blir perfekt

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Verkningsgraden är ändå lite olika. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Viktigt med regelbunden rengöring för goda resultat

När du ser på Grön fri pris kan du inte bara tänka på hur mycket det kommer att kosta att köpa flaskan. ejektorspridare Huvudsaken är ju att du använder produkter som Prickfri. Föroreningarna på taket har ingen chans.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Så länge som Bensalkonklorid används på rätt sätt så är det inte farligt, men du måste ändå vara försiktig. Medlet kan producera viss ånga som kan vara besvärande att andas in. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. Då slipper du bekymra dig om du skulle spilla lite på kläder eller få annan smuts på dig när du jobbar.

Fötterna måste du också skydda med ett par skor som är tåliga. Årstiden spelar ingen roll.