Prova att göra cappuccino med Dolce Gusto kaffekapslar

Vi är många som gillar kaffe. Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du alltid göra en härlig cappuccino hemma. Prova dig fram.

kapsel

Tillsätt bara vatten i apparaten tillsammans med kaffet. Cappuccino maskin skummar ett perfekt skum. Helfestligt.

Så använder du Dolce Gusto kaffekapslar på rätt sätt

Läs instruktionerna. När du köper en Dolce Gusto kapselmaskin kan du också hitta videos online som visar dig hur den används på rätt sätt. Du ska placera kaffekapseln på rätt plats och det måste givetvis vara en kapsel gjord för Dolce Gusto från Nescafe.

Dosera rätt mängd vatten innan du startar apparaten. Många gånger är det vattnet som är hemligheten. Kolla inställningarna för kalla drycker.

Det blir inte mycket sopor av en kapsel. En kapsel till en kopp är vad som gäller. Ta en till i annat fall.

Vet du vad en Cappuccino maskin är för någonting?

Dolce Gusto kan användas som Cappuccino maskin men är inte en regelrätt maskin för cappuccino. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Kapslar för Dolce Gusto innehåller mjölkpulver när du ska göra latte eller Dolce Gusto cappuccino.

Du får alltså cappuccino med Dolce Gusto trots att den inte kan kallas för Cappuccino maskin och det är ju väldigt bra. Det här blir mycket godare än cappuccino som du kan göra med pulver och hett vatten tack vare trycket i maskinen.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? kaffekapsel

Kaffesmaker finns i kapselform. Det är Dolce Gusto kaffekapslar märket som spelar roll.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Priset spelar ju också in. Billiga sorter kanske inte håller samma kvalitet. Den som söker finner.