Väck barnasinnet genom att dricka smultronvatten

En av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten är Smultron. Framgången fortskrider för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och sortimentet växer. Bortsett från de tre nya vattenaromerna tillkommer även 2 nya smaker för grädde. Att Strands smaktillsättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkerligen till framgångarna, men det råder ingen osäkerhet om att aromerna är värdiga all uppmärksamhet.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerläskeblaskvichy vattenmineralvatten

Aromhusets smultron leder en åter till barndomens sena somrar. Man gick ut i skogsbrynen eller mot vägkanterna för att samla på sig dessa naturliga smågodis. Traditionen bjöd att man skulle trä de smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan slank ner i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som ser ut som mindre jordgubbar, har en väldigt söt och len arom som framför allt uppskattas av barn. Dock inte sagt att smultron inte skulle attrahera vuxnas intresse, en mer uppenbar smak av sommar, sol och grönska får man leta efter.

Att dricka kolsyrat vatten med smak ersätter vanligt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten mer och mer. Varför hälla i sig trist när man kan dricka kul? De färdigsmaksatta vattensorterna som finns ute i ffärerna kostar massor gentemot kranvattnet därhemma, likväl går försäljningen strålande! Kranvattnet är mest hälsosamma vatten man kan finna i Sverige, rent och uppfräschande samt kristallklart. För att pigga upp det en aning gör man klokt i att fixa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin är möjlig att få tag på för under tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till otaliga liter. Ifall man absolut tycker om kolsyrat vatten så är detta en klyftig satsning. Man får färskt bubbelvatten, med precis den kvantitet bubblor man önskar. Med Gert Strand ABs smaksättare får man även precis den smak man önskar, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller klassiska Citron. Hela 23 smaker ryms inom Strands utbud, alla med sin särskilda arom och beundrarskara.

De övriga två nykomlingarna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ytterligare ett omtyckt, svenskt bär, samt en aningen mer våghalsig smaksättare för kolsyrat vatten.

En pava av Aromhusets bordsvattenaromer rymmer 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Fastän sin lilla mängd så räcker flaskan till att krydda hela 15 liter kolsyrat vatten så priset per liter är mycket liten. Har man ingen kolsyremaskin går det bra att droppa de fantastiska essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man vill.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med två ml som är lagom till 1 liter vatten. Man kan även nyttja sig av den medföljande pipetten som är särskilt praktisk när man vill mäta upp mindre mängder vatten.

För att köpa Aromhusets Smultron, eller något annat ur Aromhusets upplaga så gör man så billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här finns samtliga smaker ur alla serier. Driver man en affärsverksamhet och vill handla större flaskor finns några smaker att tillgå i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en tjänst och smaka Aromhusets bordsvattenarom med smak av Smultron, blunda och fantisera dig tillbaka till barndomens somrar och samtliga små smultronställen de kantades av.