Smaksatt bordsvatten – både gott och hälsosamt

Det är lätt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver ofta denna förfriskning och nöjer sig inte med vatten som substitut – men det är rentav lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika hälsosamt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som bidrar till bra hälsa. Det är energigivande, uppiggande, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – naturligtvis – släcker törst effektivare än någon annan dryck.

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvattenessenserläskkoncentratkolsyrat vattenvichyvattenbordsvatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, ordinärt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet är roligare än alldagligt kranvatten, och med tanke på att kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att tillämpa en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har lagt på maskinen i relation till de pengar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan smaksätta vattnet man kolsyrar hemma med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer, för vänlig smak utan sötma. Med Aromhusets aromer får man vatten som har likheter med de dyra drycker man köper i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en bråkdel av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framställda efter massor av tester så att samtliga de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värd för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime och Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det lätt att handla flera samtidigt, risken är annars att det blir för besvärligt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas avsluta den dåliga vanan att dricka läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna omställning att tappa kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av skilda slag i kampen mot övervikten, en del är med bestående livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, oerhört kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därför också inga kolhydrater och har sålunda ingen effekt på blodsockret.