Smak av melon från Aromhuset

Smaken av melon är söt och omfångsrik och i ens kolsyrade vatten är det en god smaksättare. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker alternativt sötningsmedel men är likväl en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men försöker leva ett liv där intaget av socker och artificiella sötningsmedel helst ska hållas nere, så är Aromhusets Melon något för dig. Varje essensflaska innehåller 30 ml arom och mäter således inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ca 15 liter kolsyrat vatten ifall man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

sodavatten

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Alla smaker kan blandas tillsammans med varandra vilket skapar väldigt många variationsmöjligheter. Doseringen genomförs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan lägga till eller dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar många, det är en exotisk frukt med mycket sötma och Aromhusets Melon smakar precis riktig melon. Den är god att blanda tillsammans med Ananas, Banan alternativt Persika som är andra smaker ur Aromhusets sortiment.

Samtliga 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Fastän detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten rätt så unikt, runt om i världen är det inte så lätt att finna smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är för den skull ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker alternativt de som helt enkelt enbart vill föra en aningen mer nyttig livsstil. I dessa kategorier inkluderas nästan alla dagens medvetna personer vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare åt sina innovativa samt uppskattade aromer.

– Det finns ett rätt så bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är fortfarande inte vad den borde vara, uppger säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är även rätt så klen i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning samt smakstyrka personligen, och växla mellan smaker hur man vill, när man vill.

Om man därutöver investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en massa släpande av flaskor till och från affären, och några slantar då flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är därutöver så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Även ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra i hemmet då transporterna av allt mineralvatten idag är en markant bidragsfaktor till alla miljöfarliga avgaser i atmosfären.