Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vatten är vår största beståndsdel

Det finns flera anledningar till varför man ska välja vatten – kolsyrat eller ej – som ens huvudsakliga dryck. Den mest uppenbara anledningen är naturligtvis den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det uppenbart att man tvingas fylla på med färskt vatten kontinuerligt. Vatten finns i stora mängder av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att intaga fräscht vatten också, oavsett hur stora mängder av allt övrigt man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än alldagligt, dessutom lämnar det en ren och sund känsla efter sig i mun, svalget samt magen, och passar således fantastiskt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man köpa i affär också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir mycket lägre och man behöver inte bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och miljö

En kolsyremaskin behöver inte kosta särskilt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och sedan avgöra hur raskt man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många fantastiska smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är svaret. Dessa fantastiska aromer finns i 22 olika smaker som alla går att blanda med varandra för att frambringa spännande smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med otaliga års erfarenhet av framtagning av essenser och koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten ljuvlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet rik smak, utan att vara för framträdande. De består av inget socker eller sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är helt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill göra sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Mät upp varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, omkring två ml per liter vatten.
3.Skruva fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, skilda maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Vrid alternativt dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel tillsammans med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt smidig process som kräver betydligt mindre handlingskraft än att bege sig mot butiken, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem tillbaka till affären för att panta dem.

Köp Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.