Ge smak åt ditt kolsyrade vatten med Aromhuset

Främja hälsan med smakrika kolsyrade drycker

En växande trend är framtställningen av kolsyrat vatten med smak. Våra krav gällande kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken ordinärt, slätt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma utsträckning som tidigare. Alla känner till att vatten är den bästa universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så vill vi ju ha våra bubblor samt den friska diskreta smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi dyr Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har oändlig tillgång till i våra hushåll skiljer en hel del. Dessutom är det svårt att dra med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken måste dra med sig den i retur till affären igen för pantning. Av denna orsak handlar allt fler egna kolsyremaskiner, alternativt installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig ganska kvickt ifall man dricker mycket kolsyrat vatten.

Ge smak med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det företag som ligger bakom heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer innefattar ett sortiment på 22 skilda smaker att droppa i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de lyxiga, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Proceduren att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är ytterst smidig, långt mindre energikrävande än att dra tvålitersflaskor alternativt backar med små glasflaskor till och från affären stup i kvarten. Därutöver har man alltid tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml smak per liter kolsyrat vatten, och i och med de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man okomplicerat 2/3 av korken åt varje liter vatten man ska sätta i sin kolsyremaskin. Det går helt enastående att mixa de olika smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan användas även till andra saker än enbart kolsyrat vatten. Några droppar från Aromhusets Toffee Kola är ljuvligt i morgonyoghurten, utan att fördärva nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som innefattar bordsvattenaromer, kaffearomer och vispgräddearomer, är alla fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man addera det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som också finns i Aromhusets sortiment. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med extremt hög koncentration ger likadan sötma som ordinärt socker.

När det gäller kolsyrat vatten så behövs dock ingen sötma, det friska vattnet blir perfekt för att släcka törsten när de fantastiska smakerna tillsätts. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten inkluderar ett vida spektrum av smaker som uppskattas oerhört mycket av stora som små! Allt från mjuka smaker såsom Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker som Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och fortsättningsvis till utpräglat vuxna smaker som Pepparmint och Absinth.

Köp dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!