Fräscht kolsyrat pepparmintsvatten

Nu har du tillfälle att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med arom från Pepparmint! Genom att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett uppfriskande vatten som råder gottgörelse på den torraste av munnar. Denna nya arom från det redan framgångsrika företaget Gert Strand AB kommer att bli legendarisk!

sodavatten

Pepparmint är en vanlig smak på tuggummin, när folk vill fräscha upp sina munnar en aning. Nu kommer den fräscha pepparmintssmaken likaså som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man verkligen eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort utbud gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har bolaget bakom succén lanserat ytterligare tre smaker för att komplettera sortimentet och däribland hittar man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon och smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är definitivt lite mer av en annorlunda smak att ha till sitt kolsyrade vatten, men draget är stor! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är otroligt fräscht och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter kryddat vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man bör hålla sig till det då överdosering kan ge en konstig eftersmak.

Aromhusets smaker tillsätter alltså endast smak, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det smaksatta kolsyrade vatten man finner ute i butikerna, med den stora prisskillnaden som främsta avvikelse. Om man dricker stora mängder smaksatt bubbelvatten så gör man sannerligen sin portmonnä en tjänst tack vare att skaffa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan hitta kommer ändå från våra svenska kranar, så det finns enbart fördelar.

När man handlar en pava av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. Eftersom det är en så föga mängd arom som ska doseras så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Stundvis kanske man därutöver endast vill krydda ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man måttlig mängd till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus samtliga andra vattenaromer i Gert Strand ABs sortiment, fantastiska uppiggare. Man brukar önska hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har absolut ingen effekt på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier gör att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och allihopa oss som vill gå ner lite i vikt, men samtidigt uppskattar att hälla i sig smakligt.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för heta sommardagar som till kryddstarka middagar i stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en uppiggande förnimmelse i munnen helt på direkten, den går inte ens att jämföra med andra metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också saker som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras just nu var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett mycket lyckat sådant.