Nu kan du hämta gratis etiketter online för ditt hemgjorda vin.

Det är pricken över i med egna attraktiva vinetiketter. På Internet väljer du bland de gratis etiketter som finns och sedan enkelt skriver ut den. gratis etiketter Det här kan vara ett bra val då du vill göra din egen etikett som ser professionell ut. I och för sig räcker det med en enkel påklistrad lapp om innehållet, men ack vad trist.

självhäftande

Tro aldrig att de gratis etiketter som existerar att hämta via nätet är fula, tvärtom det är väldigt proffsiga.etiketter

På sajterna vinetiketter.com, gratisetiketter.se och freelabelmaker.com finns massor av förslag på snygga etiketter som finns att ladda ned gratis.

Man kan finna allt från öletiketter med öl-tema till helt vanliga namnetiketter. Extra proffsiga etiketter kan du få genom att tanka ned någon av de mallar som systemen också bjuder på.

Visst kan du köpa etiketter till dina vinflaskor, men de gratis etiketter erbjuder är minst lika snygga. Det är ju också roligt att med personliga etiketter få bättre ordning i vinkällaren och snabbt se vad som finns i vilken flaska.

Det är faktiskt icke svårt att göra någon egen utformning till dina vinflaskors etiketter.

Kan inte bli lättare,på gratis etiketter är jobbet redan gjort. Du behöver inte bry dig om layout eller design. Bara lite jobb återstår. För att etiketterna ska få en bra struktur och vara lättlästa är de försedda med några fält du kan komplettera med. Genom att välja färger och bestämma någon av dekorationerna får du en helt personlig etikett.

Nu är det klart att skriva ut på din skrivare. Om du använder papper till skrivaren som är självhäftande kan du göra dina etiketter själv.

En annan typ av papper är den gummerade varianten där du fuktar baksidan av etiketten innan du klistrar på den på dina flaskor.
Enklast och förmodligen absolut billigast är att beställa dessa etikettpapper via en av webshopparna allt-fraktfritt , hembryggning eller prisad.

Återstår bara att skära eller klippa ut det antal etiketter du behöver.

Om du tänker ge bort ditt hembryggda vin till dina vänner kan man nog säga att proffsiga etiketter är av nöden. designa egna etiketter
Det blir så mycket trevligare för mottagaren att påminnas om vem som har gjort vinet och att det är en personlig present via den hälsning som finns på flaskans etikett.

Återanvänd samma flaska med fräscha dekaler som visar innehållet

Man kan lätt ta bort etiketter som man har fäst på flaskan med det hemmagjorda vinet. Blöt etiketten med vanligt vatten och lyft eller skrapa bort. Systembolagets- eller över huvud taget köpta vinflaskor har gummerade etiketter som är lätt att få bort. En snygg etikett höjer värdet av ditt vin till skyarna.

En felaktig eller gammal etikett är inte speciellt lyckad. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information