Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor?

De flesta drabbas av svettiga fötter, speciellt under vintertider när det är besvärligt att regelbundet lufta fötterna. Vissa lider även av lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som bildas när man bär sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan doften som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

ta

Du behöver dock inte känna dig generad över fötter som doftar av fotsvett, det är trots allt en naturlig del av livet. Om du vill åtgärda problemet med stinkande skor kan du testa att använda en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Sprejen kommer att se till att skon inte längre doftar illa|Genom att applicera sprejen kommer skorna att bli doftfri|Sprayen kommer att eliminera den oönskade doften från skon.

På allt-fraktfritt.se hittar du 2 sprayer för att ta bort lukt, varav en är Luktstopparen som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt eliminerar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan förstås finnas äldre skor som är så utslitna och smutsiga att ingen behandling kommer att hjälpa.

Det finns ingen anledning att skämmas över fotsvett och den dåliga lukten, det är en del av livet. Om du vill göra något åt stinkande skor kan du prova att använda en speciell spray som är avsedd för detta ändamål.

Du kan hitta två olika dofteliminerande sprayer på allt-fraktfritt.se. Den ena är Luktstopparen, som även kan användas som en deodorant under armarna och eliminerar doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så utnötta och smutsiga att ingen spray kan göra någon nytta. Men det är möjligt att behandla även dessa skor med en luktborttagare. Det är dock frågan om du verkligen vill bära skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att skaffa nya. Precis som med allt annat har även skor ett bäst före-datum. Använd doftspray endast på skor som du fortfarande gillar att använda.

Här är hur du kan ta bort dålig lukt genom att använda en antiperspirantspray. Det finns olika typer av sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte utgör någon fara för varken skorna eller din hälsa.

Applicera sprayen direkt i skorna som luktar illa. Ett enkelt sprut räcker. Vänta en stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen verka. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre känna av svettlukten.

Det kan finnas ytterligare orsaker till svettlukt som inte kan avlägsnas med en spray. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder. Om du använder strumpor tillverkade av 100 % bomull finns det större möjlighet att du slipper lukt. Klicka Här och nu för mer detaljer

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte rekommenderat att använda identiska strumpor i mer än en dag. Vissa byter strumpor flera gånger om dagen, vilket minskar svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter ordentlig vård. Tvättar du dem noggrant när du duschar?. Vid allvarliga problem kan du även spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att om du inte tar hand om fötterna kommer de illaluktande skorna att fortsätta att lukta.