Gör din egen fruktsoda med kolsyra i en läskmaskin

Läsk är härligt året runt. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Mycket bättre än andra fabrikat.

Att göra egen läsk blir kul med en läskmaskin. Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med de rätta bubblorna

gör

Du vet väl att kolsyra är viktig för läskens smak? Självklart har ljudet betydelse. Inom reklambranschen förstärker man oftast ljudet så att det ska låta mer.

Ljudet kan återskapas i ditt kök. Du kan dricka smaksatt bubbelvatten varje dag. Läsken kommer att smaka precis som du vill. Om det är fruktsoda så ska du köpa den här smaken.

Det finns många smaker att prova

Testa en ny essens varje dag. Det finns till och med en smak för julmust. Du behöver inte längre acceptera påskmust som julmust. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Är det en fruktsoda-dag idag? När du köpt koncentratet kan du använda det direkt i din Sodastream. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Prova några av Aromhuset 25 smaker. Det här behöver ju inte vara vanlig läsk. Du kan dra ned på smaken och minska på sockret.

När det ska vara sött

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Du kan få den att smaka godare. Aromhusets fruktsoda innehåller 80 % mindre socker. Otroligt!

När du vill ha läsk som smakar på riktigt så kan du få det. Produkten du använder måste ha rätt kvalitet.

Företag som AGA och SodaStream fuskar lite med sina produkter gällande essenser. Resultatet blir så dåligt att många köper en gång och aldrig mer. Aromhuset produkter är värda namnet. Finns på allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för dig. Fruktsoda är inte samma sak som andra läsksorter.

Vet du hur du bjuder andra?

Om du har en bra läskmaskin att kolsyra med så kan du absolut bjuda vänner på din läsk. Du behöver inte skämmas för utseendet på flaskan. Faktum är att många tycker att det är riktigt kul med egen läsk. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Det kan till och med vara så att du kan fråga om den som ska bjudas på läsk har en preferens. Det är inte omöjligt. Då är det bra om du har den hemma. Ingen värd kan slå dig på fingrarna.

Bunkra upp med ett lager av smaker på en gång. smaksatt vatten Det kommer du att gilla. Det är ingen risk att du vill byta.