Eterisk Olja kan göra vardagen till en fest och skänka mer inspiration i livet

Nog är det så att när det doftar gott så trivs man utmärkt. Tyvärr är det väl så att det inte alltid doftar så gott hemmavid.

eucalyptus

Istället för att börja puffa med parfym i varje rum så kan man få en jämn och skön fördelning med eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt som inte bara kan användas för hudvård utan också i doftljus som man placerar ut i hemmet.

Eterisk betyder någonting som är luftigt och flyktigt och det passar verkligen in på eteriska oljor. Bara ett par droppar av exempelvis lavendel kan förändra ett rums känsla helt. Det är helt naturliga dofter och skiljer sig mycket från dem av parfymer.

Ifall du letar säker och väldoftande eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt för hudvård

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. De erbjuder inte bara en mycket god kvalitet de är också väl etablerade i Sverige.

En bra början kan vara att använda mandelolja som man blandar i någon doft som man gillar. Det här kan man sedan använda för avkopplande massage i hemmet. Det är inte bara själva massagen som ger välmående. Det gäller att anpassa den eterisk Olja doft man vill använda för att uppnå bästa effekt.

Dofter och parfymer bör inte överdrivas

Fler rapporter från folk som tycker det finns för mycket starka dofter idag. När eteriska oljor används på rätt sätt ger de inte alls samma intensiva doft som parfymer kan göra. Man bör ha i åtanke att det kan finnas känsliga personer i omgivningen som reagerar på starka dofter.

Man bör börja dosera eterisk Olja lite försiktigt när man är ny på att använda det till doftljus. Det kan bli så att man vänjer sig vid den doft man har hemma och använder för mycket olja så det blir för starkt. Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Och om det skulle vara för starkt så är det bara att öppna ett fönster en stund.

Man ska må bra av dofterna som kommer från oljorna och det är viktigt att man väljer med tanke på hur dessa påverkar ens sinne. Det kan vara smart att ha lite olika dofter hemma så att man kan använda den som ger den effekt som man är ute efter. Mera information. Mint eller citron är uppfriskande medan lavendel är bra om man söker något rogivande.

Man lär sig hela tiden mer om vilka dofter som passar för olika förhållanden. Med tanke på att det finns hundratals olika dofter är det synd att sluta prova vilka du tycker om mest. Med tanke på att detta med doftljus och eteriska oljor i allmänhet är så billigt kan det vara läge att prova lite olika dofter nästa gång du fyller på lagret?