Är e cigg skadligt är kan det förlänga livet?

I samhällsdebatten hör vi från tid till annan att e–ciggen är lika giftiga som gamla typen av tobakscigg. Så är icke fallet. En el-cigarett är inta alls så giftig som en cigg innehållandes tjära. Huruvida el cigarett är farligt är alltså ej relevant om vi jämföra med vanliga cigaretter.

vegetabilisk

Men självklart kan det föreligga risker oxå med e-cigg. Om ni inte beställer e cigaretter utan nikotin får du räkna med att dom kan bli lika beroendeframkallande som standard cigg.

Skillnad på el cigg utan nikotin och eciggen som har nikotinet i ejuicen

Det är således märkbar skillnad på e cigg som saknar nikotin och den som har nikotinet. Sverige saluför bara de e-cigaretter som är utan nikotin. Man kommer att handskas med elektronik som du håller nära ansiktet.

Om ni köper el-cigaretter från utomlands, fundera på att kolla upp den noggrant. Om ni vill undvika explosionsrisk skall man handla svenskt. E–cigaretter som saknar nikotin har ingen åldersgräns, men detta är ingen leksak. e cigaretter farligt

E–cigaretter som saknar nikotin är inte beroendeframkallande. Det här är utmärkt för den som ej röker till att börja med. Den som vill sluta tobaksröka kanske har svårt att välja bort nikotinet. Även de nikotinfria funkar vid rökavvänjning.

El cigarett är farligt när

Den som inte någonsin har blossat kan fastna när man röker cigg med nikotin. Är du ung och aldrig har blossat nikotin är det e- cigarett SOM ÄR FARLIG. Det här kan även vara en inkörsport till vanlig rökning då man vänjer sig vid nikotinkickar och vill ha dessa även med hjälp av standard cigaretter.

Det farliga med standard cigg?

Vanlig rökning är farligt det är icke e cigarettER som ÄR skadligt När man har gjort jämförelser visar det sig att det är mängder av omfattande skillnader. E–cigaretterna vinner klart över tobaksblossande. Åtskilliga ungdomar blossar e cigg som saknar nikotin nuförtiden.