Glycerin hjälper dig med det mesta

Du kanske undrar “vad är glycerin?” för att du har läst om detta spännande ämne online. Glycerinet är en trevärdig alkohol som finns i fett och som kan användas på lite annorlunda sätt. Glycerin (Glycerol) är det ämne som ger fyllighet i vin och finns i mängder av föda.

Du har möjligen hört talas om glycerol som är ett annat namn för detsamma och som bland annat används inom fitness-industrin för att man ser att det ger en speciell verkan på trycket i musklerna. Men det är inte enbart muskelknuttar som är intresserade av vegetabilisk glycerin.

Glycerin

Använd glycerol i vardagen till allting från fitness till behandling av smuts

Den glycerol apoteket säljer är säker att bruka men man får självklart icke så mycket. Bra tips på denna länk. Det kan vara förståndigt att glycerol införskaffa online i andra butiker som Tradera alternativt allt-fraktfritt.se, för att få ett bättre pris och mer av varan. Handla enbart livsmedelsgodkänd glycerin.

Glycerol användning är varierad så man kan bruka tuben alternativt burken som man har köpt till åtskilliga skilda saker.

Visste du att du faktiskt kan få bort en ihärdig fläck med glycerin? Exakt som med andra fläckborttagare så ska du behandla fläcken med glycerinet en bra stund innan du drar igång tvättmaskinen. Några timmar före tvätt är att råda för bästa resultat.

Man kan likaså bruka ämnet för hobbyaktiviteter. Gör en egen snöglob med glycerolen som en betydande ingrediens. Såpbubblor kan likaså ses som en hobbyverksamhet och om du vill ha riktigt stora bubblor så ska du blanda glycerinet i mixen med vatten och vanligt diskmedel. Det här gör sannerligen susen!

Ett fullkomligt naturligt ämne som man ska bruka på varsamt sätt

Det ska sägas att det här är ett ämne som rentav finns i vår kropp och du kommer att se att glycerinet används flitigt i hudvårdsprodukter. Läs på baksidan av din hudkräm och du bör hitta detta ämne helt enkelt därför att det är så bra på att binda vatten och det är ju en effekt som vi vill komma åt inom hudvård.

Den som vill skänka musklerna en aning hjälp kan förena andra produkter med lite glycerin därför att få maxad effekt men här ska man sannerligen vara försiktig. De som har testat detta och som har överdrivit kan rapportera om magont som resultat. Då kan det möjligtvis vara säkrare att köpa en färdig fitness-produkt där glycerolen ingår som en av ingredienserna.

Ifall du skall glycerol handla för invärtes bruk så innefatta det att du får en produkt som är säker att förtära. Emellanåt så kan det ju finnas annat i produkten som kan vara farligt att få i sig så det är betydelsefullt att man är medveten om vad man handlar och till vad.

Hemmagjord hudvård som minsann funkar som den skall

Man kan även satsa på glycerin som en produkt som man gör egna hudvårdsprodukter med. Det finns de som menar att man inte behöver handla dyra krämer då man helt enkelt kan smeta glycerolen i ansiktet. Detta kan ju vara värt att testa och om det ej skulle funka så som man tänkt sig så är det enbart att låta det som blev kvar fungera som fläckborttagningsmedel!